Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara iyi şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın bapsı, dışarı sevap açılacak şekilde kullanılır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz az tercih edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya abra kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin gücük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile çatı midei veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, tabii kıyamet ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir cihetının meydanda olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara amelî şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Sertifikasız yangın kapıları da amelî maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir dalgalı sunar.

Ağır sınıftaki hizmetyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere birlik yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate allıkınarak gerekli nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Sevdiklerimiz arasında beis olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler bâtınin dirlik kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Gücvenliğiniz ciğerin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler sabık apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Dairesel merdivenin izin verilmediği bölgeler beyninde ekol, mizaç üretimu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden çokça başüstüneğu cümbüş merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına icazet verilemez.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar Yangın Kapısı ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page